Šifra nekretnine : 1255

Prodaja 280.000 € - Kuća
194.00 m26.96 ari5.0 SobeGAS  Štampaj
Lokacija: Kertvaroš+ Telefonskih linija: 1 

Kuća modernog rasporeda na placu 696 m2 kvalitetno urađena od same gradnje pa do najsitnijih detalja. Grejanje je na gas, stolarija je pvc, a podovi su obloženi kvalitetnom keramikom i parketom.

U priizemnom delu kuće nalazi se prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dva kupatila i ostava iz koje je omogućen pristup duploj garaži koja se takođe nalazi u sklopu prizemlja. Na spratu kuće nalaze se tri spavaće sobe, prostran garderober (veličine sobe ), kupatilo i dnevni boravak.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Plin
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

VELIKA PORODIČNA KUĆA

9.0 | 280m2 | 6.96ari | 250.000 €
Spratna kuća kvalitetne gradnje na placu površine 696 m2. Kuća je podeljena na dve stambene jedinice. U okviru prve stambene jedinice u prizemnom delu nalazi se prostrani dnevni boravak sa izlazom na veliku dvorišno orijentisanu terasu, trpezarija, odvojena kuhinja, spavaća soba i kupatilo, a u potkrovlju tri spavaće sobe i kupatilo. Druga stambena jedinica ima zaseban ulaz, nalazi se u potkrovlju, a čine je dnevni boravak sa kuhinjom, tri odvojene spavaće sobe i kupatilo. Grejanje je etažno na gas, struju i na čvrsto gorivo, stolarija je PVC, podovi u celoj kući su obloženi laminatom i keramikom. Pored kuće nalazi se zidana garaža. Struja je trofazna, gradska voda i kanalizacija.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

PORODIČNA KUĆA NA KELEBIJI

4.0 | 208m2 | 10.71ari | 210.000 €
Četvorosobna porodična kuća na lepo uređenom placu površine 1071 m2. Kuća po strukturi ima tri nivoa podrum, prizemlje i potkrovlje i kvalitetne je gradnje. Podrumski prostor čine tri prostorije ukupne korisne površine 29 m2 - kotlarnica i dve ostave; u prizemnom delu kuće čija je korisna površina 111 m2 nalaze se predsoblje, kuhinja, trpezarija, silaz u podrum, dnevna soba, kupatilo, hodnik sa stepeništem, spavaća soba i prelepa terasa sa pogledom na celo dvorište; u potkrovlju čija je ukupna korisna površina 68 m2 nalazi se predsoblje, hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe sa terasama. Stambeni objekat se snabdeva vodom iz bunara, dok je odvod otpadnih voda rešen preko septičke jame na predmetnoj parceli. Ceo objekat je hidro i termo izolovan. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo i na struju, podovi su obloženi laminatom i keramikom, spoljna stolarija je PVC. Pored kuće na parceli se nalaze još dva pomoćna objekta od kojih se jedan koristi kao garaža za dva automobila. Dvorište je izuzetno lepo uređeno, sa predivnim rastinjem, cvećem, borovima, bazenom i ostalim prelepim sadržajima i detaljima. Ceo ambijent je sam po sebi idiličan, blizu je grada, a opet dovoljno udaljeno da pruža savršeno mesto za odmor.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

APARTMANI U CENTRU

10.0 | 550m2 | 360.000 €
Luksuzno opremljeni apartmani u Centru grada. Ceo objekat je salonskog tipa i kompletno je adaptiran, od poda do krova koji je potpuno nov. Sastoji se od 6 soba sa kupatilima u prizemnom delu i dva dvosobna apartmana sa kuhinjom i kupatilom na spratu. Grejanje je podno na toplotne pumpe, a postoji i mogućnost grejanja na gas, stolarija je PVC, a podovi su obloženi kvalitetnim laminatom. Ispod dela objekta nalazi se podrum površine 60m2, ceo objekat je termoizolovan, 2 strujna sata, manje lepo uređeno dvorište sa puno pažljivo osmišljenih i lepih detalja...
Detaljnije