Šifra nekretnine : 1239

Prodaja 350.000 € -
430.00 m2GeoTermalno  Štampaj
Lokacija: Dudova Šuma+ standardna Telefonskih linija: 1 

Prodaje se stambeno poslovni objekat ugostiteljskog tipa ukupne korisne površine 430 m2 od čega je najveća prostorija - sala 250 m2, dok se u produžetku nalazi kuhinja i magacinski prostor površine 90 m2 iznad koga se (u potkrovlju) nalazi trosoban stan. Poslovni deo objekta ima dva pripadajuća toaleta. Grejanje je na četiri klime, a podovi su obloženi kvalitetnim itisonom. Stambeni deo objekta se sastoji od dve odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje i kupatila. Grejanje je na toplotnu pumpe sa radijatorima, a podovi su obloženi parketom i keramikom.

Objekat se nalazi na izuzetno lepo uređenom i održavanom placu površine 5.000 m2 sa uređenim parkingom. Imajući u vidu veličinu samog objekta kao i raspored prostorija može se reći da je pogodan za različite delatnosti od proizvodnih do uslužnih.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • STANJE:Odmah useljiv

Slične nekretnine

Ugostiteljski objekat+-Prodaja

TURISTIČKO UGOSTITELJSKI OBJEKAT

300m2 | 350.000 €
Turističko - ugostiteljski objekat pored malog jezera na Paliću na placu ukupne površine 6275 m2. Pored trosobne kuće na prednjem delu placa nalaze se objekti sa ukupno sedam apartmana za izdavanje sa posebnim kupatilima. Ponuda apartmana obuhvata upotrebu prostora za pripremu roštilja, terase, vrta, a gostima su na raspolaganju i bazeni u drugom delu placa. Struja je trofazna, dva strujna sata, grejanje je etažno na struju, a svaka soba ima i klimu. Objekti su priključeni na gradsku vodu i kanalizaciju, a priključak za gas je u ulici.
Detaljnije
Ugostiteljski objekat+-Prodaja

Motel-Restoran-kafić-sobe

800m2 | 350.000 €
Ugostiteljski objekat ukupne korisne povrsine 800 m2 (nedovršen do kraja), sa strukturom:restoran za 300 osoba, kafić, 10 soba, sa potencijalom za izgradnju još 17 soba. Gradska voda i kanalizacija na ulici, trofazna struja - dva strujana sata, parking ispred objekta. Veličina placa je 949 m2.
Detaljnije
Ugostiteljski objekat+-Prodaja

UGOSTITELJSKI OBJEKAT

200m2 | 220.000 €
Poslovni prostor ugostiteljskog tipa nedaleko od centra Subotice, uređen u etno stilu, poseduje tri klimatizovane sale koje mogu da prime 6o gostiju, uređenu cvetnu baštu i dvorište sa 50 mesta i parking.
Detaljnije