Šifra nekretnine : 1190

Prodaja 105.000 € - Poslovna zgrada
150 m2GAS Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Novi Grad standardna Telefonskih linija: 1 

Poslovni prostor kancelarijskog tipa koji se sastoji od 5 kancelarija, dva sanitarna čvora i ostave. Grejanje je na gas, a podovi su obloženi parketom i keramikom.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus

Slične nekretnine

Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

POSLOVNI PROSTOR - KANCELARIJE

261m2 | 182.700 €
Prodaje se poslovni prostor kancelarijskog tipa. Pored 10 kancelarija u svom sastavu ima i trpezariju i tri sanitarna čvora. Grejanje je etažno na gas, podovi su obloženi laminatom, a stolarija je PVC.
Detaljnije
Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

STAMBENO - POSLOVNA ZGRADA

455m2 | 400.000 €
Stambeno poslovni objekat korisne površine 455 m2 koji se sastoji od tri odvojena poslovna prostora u prizemlju ukupne površine 180 m2 od kojih svaki ima zaseban ulaz kao i sanitarni čvor. Na spratu se nalazi pet stanova od kojih su dva povrine 33m2, dva su 35m2 i jedan 139 m2. Manji stanovi su identičnog rasporeda svaki se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i kupatila u prizemnom delu i spavaće sobe na spratu. Svaki stan ima i sopstvenu terasu. Stan površine 139m2 je četvorosoban i sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve odvojene spavaće sobe i kupatila u prizemnom delu i sobe sa hidromasažnom tuš kadom na spratu. Stan ima četiri pripadajuće terase od kojih su tri u prizemnom delu, a jedna na spratu. Grejanje u celom objektu je etažno na struju, a podovi su obloženi kvalitetnom keramikom i granitom, stolarija je pvc. Objekat je planski i kvalitetno gradnjen i zbog toga kao i zbog svih svojih sadržaja je pogodan za različite delatnosti.
Detaljnije